Groninger Belang

Kaart-GB-Gemeenten

Lokaal Perspectief gaat Provinciaal.

Lokaal Perspectief is een mooie lokale partij met stuk voor stuk enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Mensen die zich hard maken voor dat wat jouw leefomgeving is. Mensen die Hoogezand-Sappemeer inclusief alle omliggende dorpen het beste gunnen en hier hun tijd en energie in steken.

Wat doe je als partij wanneer blijkt dat er grote zaken spelen, waar op lokaal niveau weinig tot geen invloed op uitgeoefend kan worden omdat de Provinciale Staten het voor het zeggen hebben?

Juist! Je zorgt ervoor dat de provincie de lokale partijen niet over het hoofd kunnen zien! Dit is inmiddels vormgegeven door het Groninger Belang. Een provinciale partij die bestaat uit zogenoemde lokalo’s: lokale politieke partijen die actief zijn in de provincie Groningen.

Omdat Lokaal Perspectief zich net als jij zorgen maakt over zaken als aardbevingen door gas,- en zoutwinning, de herindeling, windmolens die de provincie her en der wil plaatsen, werkloosheid, het vertrek van grote bedrijven uit het noorden en ander zaken, hebben wij besloten ons aan te sluiten bij het Groninger Belang. Lokaal Perspectief gaat dus provinciaal!

Op dit moment is het Groninger Belang in voorbereiding voor de komende Provinciale Staten verkiezingen. Binnenkort brengen zij de kieslijst en het verkiezingsprogramma naar buiten, en uiteraard zullen wij je ook via onze website op de hoogte houden. Het is nu belangrijker dan ooit om Groningen een stem te geven!!

Stem daarom met de provinciale staten verkiezingen op 18 maart 2015 voor een provinciale partij! Stem op het Groninger Belang! Kijk voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen op hun website: Groninger Belang